KGM Torres

Koreaanse bluf

Dit is de KGM Torres EVX en dat leidt waarschijnlijk tot twee vragen: de wat, en de wat? KGM is de reïncarnatie van SsangYong. De noodlijdende autofabrikant is overgenomen door een ander bedrijf (KG) en kreeg daarom de nieuwe naam "KGM". De "Torres EVX" is een grote SUV die belooft de meest avontuurlijke in zijn segment te zijn. Kan de nieuwkomer die claim waarmaken?

Autotest | KGM Torres Koreaanse bluf

De KGM Torres is een grote SUV met avontuurlijke uitstraling. Die uitstraling is het sterkste punt, want de uitrusting en rijeigenschappen zijn slechts gemiddeld.

Plus

  • avontuurlijk karakter
  • ruim

Min

  • meest irritante veiligheidsvoorzieningen tot nu toe
  • onhandig groot in de stad

Conclusie

Wat is de "KGM Torres EVX"? Een Koreaanse bluf SUV! De Torres EVX ziet er stoer uit, maar is in feite een brave gezinsauto. Toch is die bluf de reden om voor de Torres te kiezen. Veel elektrische auto's zien er futuristisch uit met vloeiende, gladde lijnen. Wie zich daartoe niet voelt aangetrokken, zal zich heerlijk voelen bij de Torres. De Torres is zonder enige twijfel de meest extravagante en stoerst ogende auto in zijn soort. Afgaande op de maatvoering is de Torres een grote (d-segment) auto, maar de prijs is die van een lager segment.