Maserati Quattroporte - ONLINE AUCTION

€ 24.000,-

Bouwjaar 01-01-2014
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 84.135 km
Deuren 4
Kenteken - Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Algemeen

Bouwjaar 01-01-2014
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 84.135 km
Deuren 4
Kenteken - Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Maserati Quattroporte uit 2014 is een schitterende representant van Italiaans vakmanschap en elegantie. Dit model belichaamt de perfecte balans tussen sportiviteit en luxe, iets waar Maserati al sinds de oprichting in 1914 bekend om staat. Het merk, ooit begonnen als een kleine werkplaats voor raceautoâ€?s, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een symbool van prestige en snelheid. De Quattroporte, letterlijk vertaald als 'vier deuren', werd voor het eerst geïntroduceerd in 1963 en markeerde een nieuw tijdperk voor de fabrikant door de eerste sportsedan ter wereld te worden.

Het 2014-model is de zesde generatie van deze iconische auto en biedt alles wat een liefhebber van hoogwaardige sedans kan wensen. Onder de motorkap huist een krachtige motor die zorgt voor indrukwekkende prestaties en een onvergetelijke rijervaring. Met een topsnelheid van ruim 280 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in minder dan vijf seconden, bewijst deze Quattroporte dat luxe en snelheid hand in hand kunnen gaan.

Het interieur van de Quattroporte 2014 ademt Italiaanse klasse. Hoewel dit specifieke exemplaar enkele kleine imperfecties vertoont, doet dit niets af aan de algehele ervaring van verfijning en comfort. De combinatie van hoogwaardig leder, houtafwerkingen en moderne technologieÃ"n biedt een sfeer van pure luxe. De stoelen zijn ontworpen om lange ritten aangenaam te maken, terwijl de geavanceerde infotainmentsystemen ervoor zorgen dat elke reis vermakelijk en verbonden blijft.

Naast de indrukwekkende prestaties en het luxueuze interieur, is het exterieur van de Quattroporte 2014 een mooi aanzicht. Het elegante design, met zijn vloeiende lijnen en agressieve grille, maakt duidelijk dat dit een auto is die zowel in de stad als op de snelweg thuis is. Hoewel er enkele kleine imperfecties aan de buitenkant zijn, dragen deze alleen maar bij aan het karakter en de authenticiteit van de auto. Ze vertellen een verhaal van een wagen die echt geleefd heeft en deel uitmaakt van een rijke traditie. Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE AUTO WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 1.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS en YOUNGTIMERS VEILING IN UITHOORN. OP MAANDAG 16 SEPTEMBER 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE, Uithoorn
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(�s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auct

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Maserati Quattroporte | Een wereld van verschil

Alle grote sedans in het topsegment zijn grofweg hetzelfde. Ze streven allemaal naar maximaal comfort door een grote afstand te scheppen tussen de inzittenden en de techniek. Daarom zoeven ze bijna onhoorbaar over de weg en zijn ze als een luxe cocon voor de bevoorrechte inzittenden. Maar het kan ook anders! Dat bewijst de Maserati Quattroporte.

Autotest | Maserati Quattroporte Een wereld van verschil

De Maserati Quattroporte is een grote sedan in het topsegment. De Quattroporte is niet bedoeld auto met chauffeur, maar is dankzij de sportwagen-techniek van Maserati bedoeld als ultieme rijdersauto.

Plus

  • bovengemiddeld veel rijplezier
  • exclusief en bevoorrecht gevoel
  • concurrerend qua prijs en uitstoot

Min

  • minder comfortabel dan concurrenten
  • beperkte hoofdruimte
  • weinig luxe achterin

Conclusie

Er is een wereld van verschil tussen de Maserati Quattroporte en grote sedans in het topsegment van andere merken. Die laatste zijn meestal gericht op comfort en gebruik als auto met chauffeur. De Maserati Quattroporte daarentegen is een droomauto die bedoeld is om zelf mee te rijden.

Het verschil begint met de vormgeving en simpelweg de exclusiviteit die hoort bij het merk Maserati. Het belangrijkste zijn echter de rijeigenschappen. De Quattroporte is overduidelijk het product van een sportwagenfabrikant en daarom is de band tussen bestuurder en techniek veel sterker dan gebruikelijk. Dat zorgt voor een compleet andere ervaring, terwijl het comfort op de lange afstand zeker niet vergeten is.

Deel deze advertentie