Maserati Quattroporte - ONLINE AUCTION

€ 13.000,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-05-2007
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 155.312 km
Deuren -
Kenteken 55-HBD-2 Verzekeren
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Algemeen

Bouwjaar 01-05-2007
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 155.312 km
Deuren -
Kenteken 55-HBD-2 Verzekeren
Kleur Blauw Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Maserati Quattroporte uit 2007 belichaamt een rijke Italiaanse traditie van luxe en sportiviteit. Sinds de introductie in de jaren �60 staat de Quattroporte synoniem voor high-performance sedans, met een naadloze mix van comfort en snelheid. Het model van 2007, onderdeel van de vijfde generatie, werd ontworpen onder leiding van Pininfarina en combineerde verfijnde Italiaanse elegantie met technische kracht. Onder de motorkap van deze Quattroporte ligt een krachtige V8-motor van Ferrari, die de auto in staat stelt indrukwekkende prestaties te leveren, terwijl de rijsensatie wordt ondersteund door een perfect uitgebalanceerde ophanging en een handgeschakelde automaat.

Hoewel de Quattroporte uit 2007 een tijdloos ontwerp blijft, zijn er enkele aandachtspunten die potentiÃ"le eigenaren moeten overwegen. De auto vertoont foutmeldingen op het dashboard, dat bovendien niet altijd goed zichtbaar is. Dit maakt het lastig om cruciale informatie zoals de kilometerstand af te lezen, waarbij de laatst geregistreerde kilometerstand op een factuur van 17 augustus 2022 op 147739 km stond. Deze details zijn van belang voor zowel de rijervaring als de toekomstige onderhoudsbehoeften.

Daarnaast werkt de tweede sleutel van de auto niet naar behoren. Het interieur is verder voorzien van luxe details, maar de middenarmsteun achterin werkt niet optimaal, wat de ervaring voor passagiers aan de achterzijde enigszins kan beïnvloeden.

Visueel blijft de Maserati een aantrekkelijke verschijning, maar er is lakschade zichtbaar op de motorkap. Deze kleine onvolkomenheden doen weinig af aan de algehele uitstraling, maar kunnen een punt van aandacht zijn voor wie op zoek is naar perfectie in het exterieur. De Quattroporte blijft echter een icoon van stijl en prestaties, en zelfs met deze gebruikssporen weet hij zijn Italiaanse klasse en allure te behouden.

Voor wie op zoek is naar een auto met een rijke geschiedenis en een tijdloos karakter, blijft de Quattroporte een begeerlijke keuze. De auto vraagt echter wel om wat liefde en aandacht om zijn volledige potentieel te benutten, wat hem geschikt maakt voor de liefhebber die het waard vindt om te investeren in een stukje Maserati-erfgoed.

Om een goed beeld van de kavel te krijgen adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE AUTO WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 1.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC, SPORTS CARS en YOUNGTIMERS VEILING IN UITHOORN. OP MAANDAG 16 SEPTEMBER 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2024 VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Anthony Fokkerweg 7
1422 AE, Uithoorn
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Maserati Quattroporte | Een wereld van verschil

Alle grote sedans in het topsegment zijn grofweg hetzelfde. Ze streven allemaal naar maximaal comfort door een grote afstand te scheppen tussen de inzittenden en de techniek. Daarom zoeven ze bijna onhoorbaar over de weg en zijn ze als een luxe cocon voor de bevoorrechte inzittenden. Maar het kan ook anders! Dat bewijst de Maserati Quattroporte.

Autotest | Maserati Quattroporte Een wereld van verschil

De Maserati Quattroporte is een grote sedan in het topsegment. De Quattroporte is niet bedoeld auto met chauffeur, maar is dankzij de sportwagen-techniek van Maserati bedoeld als ultieme rijdersauto.

Plus

  • bovengemiddeld veel rijplezier
  • exclusief en bevoorrecht gevoel
  • concurrerend qua prijs en uitstoot

Min

  • minder comfortabel dan concurrenten
  • beperkte hoofdruimte
  • weinig luxe achterin

Conclusie

Er is een wereld van verschil tussen de Maserati Quattroporte en grote sedans in het topsegment van andere merken. Die laatste zijn meestal gericht op comfort en gebruik als auto met chauffeur. De Maserati Quattroporte daarentegen is een droomauto die bedoeld is om zelf mee te rijden.

Het verschil begint met de vormgeving en simpelweg de exclusiviteit die hoort bij het merk Maserati. Het belangrijkste zijn echter de rijeigenschappen. De Quattroporte is overduidelijk het product van een sportwagenfabrikant en daarom is de band tussen bestuurder en techniek veel sterker dan gebruikelijk. Dat zorgt voor een compleet andere ervaring, terwijl het comfort op de lange afstand zeker niet vergeten is.

Deel deze advertentie