Mercedes-Benz 280 3.8 V8 - ONLINE AUCTION

€ 19.500,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-04-1972
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 56.054 km
Deuren -
Kenteken DM-78-89 Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Mercedes-Benz 280 3.8 V8 - ONLINE AUCTION


€ 19.500,-

Algemeen

Bouwjaar 01-04-1972
Categorie Sedan
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 56.054 km
Deuren -
Kenteken DM-78-89 Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Mercedes-Benz 280 SE 3.8 V8 uit 1972 is een schitterend voorbeeld van de tijdloze elegantie en technische superioriteit waar het merk om bekend staat. Mercedes-Benz, opgericht in 1926, heeft altijd de standaard gezet voor luxe en betrouwbaarheid in de automobielindustrie. De 280 SE, behorend tot de iconische W108-serie, combineert een klassieke esthetiek met de krachtige prestaties van een V8-motor, wat hem tot een van de meest gewilde modellen uit zijn tijd maakt.
De 280 SE 3.8 V8 is uitgerust met een robuuste 3.8-liter V8-motor, die zowel krachtig als verfijnd is. Deze motor levert een soepele en krachtige rijervaring, ideaal voor zowel rustige cruises als dynamische ritten in combinatie met de automatische transmissie. De auto is ontworpen om ultiem comfort te bieden, met een interieur dat is afgewerkt met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Het lederen bekleding, het houten dashboard en de ruime zitplaatsen zorgen voor een luxueuze ambiance die elke rit tot een plezier maakt.
Wat de 280 SE 3.8 V8 uit 1972 extra bijzonder maakt, is zijn rijke geschiedenis en de invloed die hij heeft gehad op de auto-industrie. Dit model vertegenwoordigde het hoogtepunt van Mercedes-Benz' streven naar perfectie in de jaren '70, met innovaties die de rijervaring aanzienlijk verbeterden. De W108-serie, waartoe deze auto behoort, werd geprezen om zijn veiligheidsvoorzieningen, zoals schijfremmen en een sterk chassis, die destijds vooruitstrevend waren.
De Mercedes-Benz 280 SE 3.8 V8 heeft ook een sterke connectie met tal van belangrijke gebeurtenissen en beroemdheden uit de jaren '70. Veel prominente figuren uit de film-, muziek- en zakenwereld kozen voor dit model vanwege zijn mix van prestige en prestaties. Deze auto straalde niet alleen luxe uit, maar was ook een statussymbool, wat zijn aantrekkingskracht nog verder vergrootte.
Om een goed beeld van de kavel te krijgen, adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE KAVEL WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 5.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC CARS AND COMMERCIAL EQUIPMENT IJMUIDEN. OP WOENSDAG 19 JUNI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 10 JULI VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Industriestraat 48
1976 CV IJmuiden
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(?s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor ?195,- (incl. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogel

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie