vorige 114 van 2.671 volgende

Mercedes-Benz 300 3.0 V6 - ONLINE AUCTION

€ 7.500,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-05-1993
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 161.211 km
Deuren -
Kenteken 40-HK-BB Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Mercedes-Benz 300 3.0 V6 - ONLINE AUCTION


€ 7.500,-

Algemeen

Bouwjaar 01-05-1993
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 161.211 km
Deuren -
Kenteken 40-HK-BB Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Mercedes-Benz 300 SL 3.0 V6 uit 1993 is een prachtige vertegenwoordiger van de iconische SL-serie, een lijn die synoniem is met sportiviteit en luxe. Deze specifieke uitvoering, met zijn handgeschakelde transmissie, biedt een rijervaring die zowel zeldzaam als gewild is onder autoliefhebbers. Mercedes-Benz heeft in de SL-serie altijd gestreefd naar de perfecte combinatie van prestaties, stijl en innovatie, en deze 300 SL uit 1993 is daarop geen uitzondering. De geschiedenis van de SL-serie is rijk en fascinerend, beginnend met de legendarische 300 SL Gullwing uit de jaren '50. Deze auto, beroemd om zijn karakteristieke ontwerp en revolutionaire prestaties, legde de basis voor wat een van de meest gerespecteerde lijnen in de autowereld zou worden. De 300 SL uit 1993 bouwt voort op deze erfenis met een 3.0 V6 motor die zowel krachtig als verfijnd is. De auto biedt een indrukwekkende balans tussen snelheid en comfort, precies wat je zou verwachten van een Mercedes-Benz uit deze periode. Het feit dat deze 300 SL handgeschakeld is, maakt hem extra bijzonder. De meeste modellen in deze reeks waren voorzien van automatische transmissies, dus een handgeschakelde variant is een mooie vondst. Deze transmissie biedt de bestuurder een meer directe en betrokken rijervaring, waarbij elke schakeling een gevoel van controle en connectie met de auto geeft. Voor puristen en liefhebbers van klassieke rijervaringen is dit een van de grootste aantrekkingskrachten van deze auto. Deze 300 SL heeft echter een tijdje stilgestaan en voordat hij weer de weg op kan, is er onderhoud nodig. Dit is een gebruikelijke stap voor klassieke auto's die enige tijd niet zijn gebruikt. Om een goed beeld van de kavel te krijgen, adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE KAVEL WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 1.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC CARS AND COMMERCIAL EQUIPMENT IJMUIDEN. OP WOENSDAG 19 JUNI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 10 JULI VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Industriestraat 48
1976 CV IJmuiden
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(?s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor ?195,- (incl. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regelen tegen een zo scherp mogelijk tarief.

Bekijk ook onze andere advertenties.

?

This car will be part of an online auction on location in IJmuiden. Bidding starts at ? 5.000,-. There will be various viewing days in

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie