Mercedes-Benz SL-Klasse 5.0 V8 - ONLINE AUCTION

€ 8.500,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-07-2003
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 147.346 km
Deuren -
Kenteken N-447-BT Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Mercedes-Benz SL-Klasse 5.0 V8 - ONLINE AUCTION


€ 8.500,-

Algemeen

Bouwjaar 01-07-2003
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 147.346 km
Deuren -
Kenteken N-447-BT Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Mercedes-Benz SL 500 5.0 V8 uit 2003 is een prachtige belichaming van Duitse luxe en technische verfijning. Mercedes-Benz, opgericht in 1926, heeft met de SL-serie altijd de lat hoog gelegd voor sportieve roadsters. De SL 500 uit 2003, onderdeel van de R230-generatie, combineert een indrukwekkend prestatievermogen met een elegant ontwerp, wat resulteert in een tijdloze klassieker die zowel krachtig als verfijnd is.
Deze SL 500 wordt aangedreven door een krachtige 5.0-liter V8-motor, die bekend staat om zijn soepele en responsieve prestaties. Met 302 pk onder de motorkap biedt deze auto een dynamische rijervaring, waarbij acceleratie en rijcomfort hand in hand gaan. Ondanks dat het veersysteem nagekeken moet worden, loopt de motor nog steeds perfect, wat getuigt van de robuustheid en duurzaamheid van Mercedes' techniek. De SL 500 is ontworpen om zowel op hoge snelheden op de snelweg als op bochtige wegen te excelleren, waardoor elke rit een genot is.
De SL 500 uit 2003 is meer dan alleen een krachtige sportwagen het is ook een toonbeeld van luxe en comfort. Het interieur is met de grootste zorg ontworpen, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieā€°n die zorgen voor een ongeā€°venaarde rijervaring. De lederen zetels en het elegante dashboard dragen bij aan een gevoel van luxe en exclusiviteit dat je in elke rit zult ervaren.
Historisch gezien is de SL-serie altijd een favoriet geweest onder autoliefhebbers en beroemdheden, en de SL 500 uit 2003 is hierop geen uitzondering. Deze auto vertegenwoordigt de perfecte balans tussen sportiviteit en elegantie, en heeft talloze liefhebbers over de hele wereld gevonden. De R230-generatie introduceerde verschillende technologische innovaties, zoals de elektrohydraulische vario-roof, die de SL 500 transformeerde van een coupā€? naar een cabriolet in slechts enkele seconden. Om een goed beeld van de kavel te krijgen, adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE KAVEL WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 1.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC CARS AND COMMERCIAL EQUIPMENT IJMUIDEN. OP WOENSDAG 19 JUNI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 10 JULI VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Industriestraat 48
1976 CV IJmuiden
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(?s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor ?195,- (incl. BTW) de gewonnen auto te bezorgen. Mocht u in het buitenland wonen, dan gaan we in overleg een transport regel

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie