vorige 195 van 2.662 volgende

Mercedes-Benz SL-Klasse - ONLINE AUCTION

€ 7.000,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 01-01-1977
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 110.585 km
Deuren -
Kenteken - Verzekeren
Kleur Wit Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Algemeen

Bouwjaar 01-01-1977
Categorie Cabriolet
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 110.585 km
Deuren -
Kenteken - Verzekeren
Kleur Wit Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Motorinhoud -
Vermogen -

Aanbieder

Bedrijfsnaam Classic Car Auctions
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Anthony Fokkerweg 7
Postcode 1422 AE
Plaats Uithoorn
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 2101201 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.classiccar-auctions.com
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

De Mercedes-Benz 450 SL uit 1977 is een voertuig dat de elegantie en technische perfectie van zijn tijd belichaamt. Dit model, onderdeel van de iconische R107-serie, biedt een glimp van een tijdperk waarin vakmanschap en luxe hand in hand gingen. Ondanks dat deze specifieke auto momenteel opstart maar daarna afslaat, blijft de potentie om een juweel op vier wielen te worden duidelijk aanwezig. De 450 SL uit 1977 werd geprezen om zijn krachtige 4.5-liter V8-motor en de onge‰venaarde rijervaring die hij bood. De R107-serie, die in 1971 werd ge‹ntroduceerd, stond bekend om zijn solide constructie en luxueuze details, waardoor het een favoriet werd onder autoliefhebbers en beroemdheden. De combinatie van prestaties en comfort maakte deze auto ideaal voor zowel lange ritten als ontspannen tochten door de stad. Het interieur van de 450 SL ademt luxe en verfijning. Het hoogwaardige leer, de zorgvuldig afgewerkte houten panelen en de aandacht voor detail maken het rijden in deze auto een bijzondere ervaring. Tijdens de jaren '70 was de 450 SL een statussymbool, vaak gekozen door degenen die het beste in stijl en prestaties zochten. Het open dak van de cabriolet voegt een extra dimensie van vrijheid en rijplezier toe, waardoor elke rit een belevenis wordt. Hoewel deze specifieke 450 SL start, maar vervolgens afslaat, is dit een uitdaging die door een ervaren liefhebber of monteur overwonnen kan worden. De basis van de auto, met een keiharde carrosserie, biedt een solide uitgangspunt voor restauratie. De voldoening van het weer op de weg brengen van zo'n iconisch voertuig is onge‰venaard. Historisch gezien heeft de SL-serie van Mercedes-Benz altijd een belangrijke rol gespeeld in de autowereld. Van de vroege 300 SL Gullwing tot de latere modellen, deze auto's hebben een reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid en innovatie. De 450 SL uit 1977 draagt deze erfenis voort, met zijn combinatie van klassieke stijl en technische verfijning. Om een goed beeld van de kavel te krijgen, adviseren wij u naar de kijkdag te komen.

LET OP: DEZE KAVEL WORDT ONLINE GEVEILD DOOR CLASSIC CAR AUCTIONS. HET VERMELDE BEDRAG IS DE ONDERKANT VAN DE ESTIMATE. BIEDEN BEGINT VANAF ? 1.000,-. ER ZIJN DIVERSE KIJKDAGEN VAN DE CLASSIC CARS AND COMMERCIAL EQUIPMENT IJMUIDEN. OP WOENSDAG 19 JUNI 2024 ZAL OM 17:00 UUR DE ONLINE VEILING VAN START GAAN. KIJK VOOR MEER INFORMATIE, KIJKDAGEN EN ALLE OVERIGE KAVELS OP ONZE WEBSITE: WWW.CLASSICCAR-AUCTIONS.COM. DE VEILING SLUIT OP WOENSDAG 10 JULI VANAF 20:00 UUR.

MAAK VANDAAG NOG EEN ACCOUNT AAN OP DE WEBSITE EN START MET BIEDEN!

Locatie:
Industriestraat 48
1976 CV IJmuiden
Nederland

Kijkdagen:
Zie onze website voor actuele data.

Uw auto(?s) inbrengen in een volgende veiling, of een collectie veilen op uw locatie? Neem contact op via info@classiccar-auctions / www.classiccar-auctions.com / +31 (0)20 210 1201.

Als extra service bieden wij aan om binnen Nederland voor ?195,

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie