Suzuki Alto 1.0 Comfort EASSS

€ 6.445,-

Bouwjaar 27-02-2014
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 37.771 km
Deuren 5
Kenteken 6-SZN-00 Verzekeren
Kleur Zilver Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 996 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Suzuki Alto 1.0 Comfort EASSS


€ 6.445,-

Algemeen

Bouwjaar 27-02-2014
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 37.771 km
Deuren 5
Kenteken 6-SZN-00 Verzekeren
Kleur Zilver Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 996 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Auto Berkelaar Amstelveen B.V.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Bouwerij 75
Postcode 1185 XW
Plaats Amstelveen
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20 - 6401199 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.autoberkelaar.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • radio/cd speler
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Op zoek naar een betrouwbare en compacte stadsauto? Maak kennis met de Suzuki Alto 1.0 Comfort EASSS uit 2014. Deze benzineauto in de kleur Zilver is een echte parel op de weg. Met 68 PK en een CC van 996 is deze Suzuki Alto krachtig en zuinig tegelijkertijd, ideaal voor zowel lange ritten als korte stadsavonturen.

Met een kilometerstand van slechts 37.771 is deze auto nog in topconditie en klaar voor vele kilometers rijplezier. De hatchback carrosserie met 5 deuren biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor al je dagelijkse behoeften. Bovendien is deze Suzuki Alto voorzien van prachtige metallic lak, waardoor hij stijlvol en modern oogt, waar je ook naartoe rijdt.

Veiligheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel, en dat is te zien aan de verschillende airbags die deze Alto te bieden heeft. Zo beschikt de auto over hoofdairbags achter, een bestuurdersairbag en een passagiersairbag. Deze airbags zorgen ervoor dat jij en je passagiers altijd goed beschermd zijn in het geval van een ongeluk.

Niet alleen aan veiligheid is gedacht, maar ook aan comfort en gemak. De achterbank van deze Suzuki Alto is neerklapbaar, waardoor je eenvoudig extra bagageruimte creëert wanneer dat nodig is. Ook heeft de auto een alarmklasse 1, oftewel een startblokkering, wat zorgt voor extra beveiliging tegen diefstal.

De door ons genoemde communicatieadviesprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten welke nodig zijn voor aflevering van de auto. Hieronder vallen een vloeistoffen controle en de tenaamstelling van de auto. Daarnaast is de auto voorzien van een APK keuring van minimaal 3.maanden. Het optionele Berkelaar Zekerheidspakket is altijd de keuze van de consument en kan desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Wilt u deze auto van dichtbij bekijken en ervaren hoe hij rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom. Wij hebben een ruime keus aan occasions. * De voorwaarde is: Bovag garantie is van toepassing bij aanschaf van ons zekerheidspakket à € 745,-

Wat zit er in het Berkelaar Zekerheidspakket?
- Minimaal een jaar APK-keuring
- Onderhoudsbeurt volgens voorschrift fabrikant
- 12 maanden Bovag garantie
- Een halve tank brandstof
- in- en exterieur reinigen
- Distributieriem vervangen indien nodig binnen 1 jaar of 20 000 km.

Informeer naar de beschikbaarheid van deze occasion. Heeft u een auto in te ruilen, neemt u deze dan mee als u naar onze occasion komt kijken. Onze verkopers maken ter plekken een mooi inruilvoorstel voor u! Auto Berkelaar al meer dan 40 jaar een begrip in de Regio Amstelveen en De Ronde Venen! Aan eventuele druk en zetfouten worden geen rechten ontleend.

Kortom, de Suzuki Alto 1.0 Comfort EASSS uit 2014 is een complete en betrouwbare auto die alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabele rijervaring. Neem vandaag nog contact op met Auto Berkelaar Amstelveen B.V. via 020-6401199 om meer te weten te komen over deze fantastische Suzuki Alto!

Onze verkopers heten u van harte welkom en maken graag ter plekken

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Suzuki Alto | Op de kleintjes letten

Bij kleine auto's gaat het om de details. Iedere kilometer verder op een liter benzine is pure winst. Een gram minder CO2-uitstoot levert belastingvoordeel op. Een centimetertje meer aan de buitenkant, levert waardevolle binnenruimte op. Suzuki heeft goed op de kleintjes gelet en introduceert nu de nieuwe Alto. Suzuki's nieuwkomer is net even groter, net even sneller en toch voordeliger dan de gevestigde orde.

Autotest | Suzuki Alto Op de kleintjes letten

De Suzuki Alto zet een grote stap vooruit als het gaat om comfort en verfijning. De gebruikte materialen, de afwerking en vooral het sublieme onderstel geven dit kleintje een volwassen gevoel.

Plus

  • uitstekende wegligging
  • volwassen uitstraling / solide gevoel
  • zuinig en vlot

Min

  • buitenspiegels klein en onvoldoende verstelbaar
  • bagageruimte klein en lastig bereikbaar
  • hoofdsteunen te laag

Conclusie

Wie een kleine auto koopt, is op zoek naar voordeel, moeten ze bij Suzuki hebben gedacht. Daarom is de zevende generatie van de Alto een tikkeltje zuiniger, een paar kilometertjes sneller en toch een centimetertje ruimer dan de concurrentie.

Maar het blijft niet bij alleen cijfers. De Alto zet een grote stap vooruit als het gaat om comfort en verfijning. De gebruikte materialen, de afwerking en vooral het sublieme onderstel geven dit kleintje een ongekend solide en volwassen gevoel.

Kortom: Suzuki heeft de afgelopen jaren goed naar de concurrentie gekeken en het resultaat is er naar. Met een goed Nederlands spreekwoord heet dat: op de kleintjes letten.

Deel deze advertentie