Ford

€ 62.950,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2020
Categorie Camper bus
Kmstand - Financieren

Algemeen

Bouwjaar 2020
Categorie Camper bus
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam Go Campers
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Raasdorperweg 193j
Postcode 1175 KV
Plaats Lijnden
Provincie Noord Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)85 - 0830450 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.gocampers.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • airconditioning
  • boiler
  • luifel

Bijzonderheden meld een fout

Kom deze Ford Westfalia Nugget eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Het laadvermogen bedraagt 1189 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Het onderstel is van het merk Ford. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. Het achterin de camper geplaatste keukenblok biedt u alle benodigde bergruimte en heeft ook een spoelbak met kraan en een 2-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en de trekhaak ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeÃ?n van vakantievieren. Wilt u meer informatie over deze Ford Westfalia Nugget? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

GARANTIE:
Al onze kampeerauto's tot 8 jaar en met niet meer dan 150.000km zijn standaard voorzien van 12 maanden instapgarantie (motor+bak) en 6 maanden opbouwgarantie. Optioneel en tegen meerprijs is 12 of 24 maanden uitgebreide garantie mogelijk. Informeer hierna bij de verkoper.

Heb je vragen over deze camper, neem dan direct contact op met Rico Eerenstein, op telefoonnummer 085-083 04 50 of per email: rico@gocampers.nl.

Voor een volledige fotorapportage verwijzen wij u graag naar onze website: www.gocampers.nl. Je bent van harte welkom om langs te komen (ma-za). LET OP! Wij werken uitsluitend op afspraak.

Bel 085 - 083 04 50 of mail naar hello@gocampers.nl voor een afspraak om te bezichtigen en/of proef te rijden in één van onze voorraad campers.

Go Campers BV streeft naar een zo actueel mogelijke advertentie. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website of advertentie onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Indeling Sanitair



Accessoires:
Afvalwatertank (vast), Buitendouche, Schoonwatertank (vast)


Keuken



Indelingen:
Eindkeuken




Accessoires:
Boiler, Gascomfoor (Aantal pitten: 2), Koelbox


Exterieur/Interieur



Indelingen:
Standaardzit




Accessoires:
Bagageruimte , Buitenlamp, Huishoudaccu, Leeslampjes, Luifel (Type: cassetteluifel), Verduist

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie